Skip to main content

Wil jij het vak leren en werken als trimmer?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je leert bij ons alles wat bij het prachtige ambacht komt kijken. Daarnaast is een opleiding volgen gewenst, daarmee kunnen we je begeleiden.
Het trimmen van dieren is niet alleen aaien en knippen! Zwaar werk zoals ontklitten, ontwollen en werken met dieren die niet meewerken zijn aan zijn of haar behandeling van de dag. Het bezig zijn met honden en konijnen is veelomvattend en een grote verantwoording. Je hebt namelijk de zorg voor andermans dier gedurende enige uren. Niet alleen kennis van vachtverzorging maar ook van gedrag en evt. ziekte is zeer belangrijk!

We werken met een stagiaires die niet tegelijk aanwezig zijn, omdat wij het belangrijk vinden dat de desbetreffende stagiaire goede aandacht krijgt en de tijd om het vak op de juiste manier te leren. Dit is voor een langere tijd van 1,5 tot 2 jaar 1 tot meerdere dagen per week.

Trimsalon de Vijfhoek staat open voor lieve, gezellige, leergierige, gepassioneerde, gemotiveerde en hardwerkende stagiaires. Het zijn dagen die 100% inzet vragen.
Mocht bevallen kan de stagiaire bij ons een werkplek huren en daarbij van onze faciliteiten gebruik maken.

Er is weer ruimte voor een zeer gemotiveerde stagiair(e)*

  • Minimaal 2 dagen in de week van gemiddeld 8 uur
  • Minimaal 150 stagedagen
  • Een schoolopleiding vakbekwaam medewerker dierenverzorging of in de richting.
  • Een leuke toekomst eventueel bij ons in het bedrijf

Neem contact met ons op via info@trimsalondevijfhoek.nl of bel 0683194378.

Met vriendelijke groet

Anja Lensen

Trimsalon de Vijfhoek